skip to Main Content
(0172) 211710 info@middenboskoop.nl
Reserveer hier uw baan

Algemene maatregelen COVID-19

Om op een veilige en verantwoorde manier te kunnen sporten moeten we ons allemaal aan een aantal regels houden. Alleen dan kunnen we een houdbare situatie creëren voor iedereen.

We hebben op basis van de richtlijnen vanuit de overheid een plan gemaakt voor hoe we bij Sportcentrum midden Boskoop het sporten veilig en verantwoord kunnen laten verlopen. De gezondheid en veiligheid van onze gasten, leraren en medewerkers blijven prioriteit nummer één. Het is uiterst belangrijk dat je onderstaande informatie aandachtig doorleest als jij (of jouw kind) komt sporten.

Wij verwachten van iedereen die naar het Sportcentrum komt dat zij zich op de hoogte stellen van onderstaande informatie en zich onvoorwaardelijk zullen houden aan alle regels en richtlijnen die in deze situatie gelden.

Medewerkers van Sportcentrum midden Boskoop, Tennisplus, CrossFit Woodline, Dansstudio Soof-it, Kevin Eijs sports en Hage Fysiotherapie zijn uitgebreid geïnstrueerd over hoe te handelen in deze situatie. Uiteraard zullen wij ons aan dezelfde regels houden als die gelden voor iedereen. Om alles in goede banen te leiden zullen zij de leiding nemen. Er wordt dan ook van iedereen verwacht dat alle instructies onvoorwaardelijk worden opgevolgd. We zullen ons uiterste best doen zo volledig en duidelijk mogelijk te communiceren zodat iedereen weet wat ze kunnen verwachten en wat er van hen wordt verwacht.

Algemene basisregels
Iedereen zal ondertussen hopelijk bekend zijn met onderstaande regels die de basis vormen van al ons handelen, of dit nou thuis, op het werk, in de openbare ruimte of straks bij Sportcentrum midden Boskoop is. Deze regels gelden voor iedereen en zijn conform de richtlijnen vanuit de overheid.

 • Houd minstens 1,5 meter afstand van elkaar
 • Schud geen handen
 • Was je handen regelmatig met zeep voor minstens 20 seconden
 • Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes
 • Blijf thuis als je 1 of meerdere van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, lichte hoest, niezen, keelpijn, verhoging (vanaf 38 graden)
 • Blijf thuis wanneer een huisgenoot koorts heeft (verhoging vanaf 38 graden of benauwdheid klachten).

Specifieke regels voor sporters
Er zijn tevens regels die specifiek van toepassing zijn als je weer komt sporten bij ons. Ook aan deze regels dienen jij en als je een kind bent je ouders zich straks te houden:

 • Was/desinfecteer je handen voor en na de les /reservering
 • Kinderen t/m 12 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden van elkaar of de leraar.
 • Jongeren van 13 tot 18 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden van elkaar maar wel tot volwassenen.
 • Volwassenen dienen 1,5 meter afstand te houden van elkaar. 
 • Luister altijd naar de leraar en/of overige medewerkers van Sportcentrum midden Boskoop
 • Ga niet samen op een bankje zitten en geef elkaar geen hand of high fives
 • Kleedkamers en douches zijn weer geopend.

Medewerkers van Sportcentrum midden Boskoop, Tennisplus, CrossFit Woodline, Dansstudio Soof-it, Kevin Eijs sports en Hage Fysiotherapie zullen leerlingen, spelers, huurders en ouders/begeleiders die zich niet aan de regels houden hierover op een respectvolle manier aanspreken. Dit is niet anders dan normaal, maar kan in deze bijzondere situatie mogelijk met grotere regelmaat voorkomen. Wanneer dit gebeurt is dit omdat we met z’n allen hard moeten werken om sporten en de horeca mogelijk te laten blijven. Alleen als we ons allemaal aanpassen aan de regels en richtlijnen kunnen we dit op een succesvolle manier bewerkstelligen.

We danken iedereen bij voorbaat voor het naleven van bovenstaande en algemeen geldende regels en richtlijnen. Het is enorm belangrijk dat we weer lekker kunnen sporten. Mocht je vragen hebben dan kun je het best telefonische contact opnemen of via email. Stuur je vraag of opmerking naar:

Algemeen: info@middenboskoop.nl 0172 211710

Back To Top